Knjiga “Molitve anđelima čuvarima”_en

Home / Books / Knjiga “Molitve anđelima čuvarima”_en

U traganju za osobnim odgovorima na posebnom putu svoje duše Dan susreće svog anđela koji mu daje zadatak da svoje iskustvo i doživljaj anđeoske energije produbi i prenese dalje…

knjiga-molitve-anđelima--cuvarimaKnjiga je nastala u razdoblju od tri godine, a molitve su stizale kroz meditaciju, komunikaciju s anđelima, molitvu i osobni duhovni rast.

Družeći se s anđelima u svakodnevnom životu, sve više upoznaje taj prekrasni, čarobni svijet i odlučuje osobno upoznati kvalitete svih 72 anđela čuvara.

Prema tradicionalnoj kršćanskoj podjeli, anđeli su raspoređeni u devet zborova po osam anđela. Svaki anđeo ima nekoliko posebnih zaduženja, a svaki zbor vodi jedan zborovođa.

Knjiga sadrži kanalirane molitve za 72 Anđela čuvara, osnovne upute vezane za molitvu i komunikaciju s anđelima putem molitve, vrijeme i datume vladanja anđela čuvara. Pravi je praktični priručnik i duhovni putokaz za tragatelje te nešto između razgovora s anđelom, poezije i molitve…

Naručite svoj primjerak knjige «Molitve anđelima čuvarima» po cijeni samo u Angels centru od 100 kn (redovna cijena 180 kn). Poštarina i pakiranje 30 kn po narudžbi!

Narudžbe na telefon: 091/598 2125 ili
e-mail: tokic.zeljka@gmail.com

Save

Leave a Reply