Knjiga: Anđeoske kartice_en

Home / Angel's Blog / Knjiga: Anđeoske kartice_en

Kada krenete putem srca i anđela – otvorili ste vrata jednoj velikoj, beskrajnoj pustolovini, putovanju koje je u isto vrijeme prekrasno, osjećajno, ispunjujuće i posebno blagoslovljeno. Sve ono što ste intuitivno osjećali i sanjali da je moguće, sada se ostvaruje na najbližoj, zemaljskoj razini – na opće čuđenje i radost!

knjiga-a--k---blogKako stupiti u vezu sa svojim anđelom čuvarom – uz pomoć meditacije, prepuštanja, igre s anđeoskim karticama i molitve… Sve to i puno više od toga saznajte u ovoj posebnoj i jedinstvenoj knjizi!

Kroz svijet anđela i duhovne komunikacije vode vas duhovni učitelji Željka Tokić i Dan Šercar prenoseći na jednostavan i lako razumljiv način svoje praktično i životno iskustvo u duhovnom radu, anđeoskoj komunikaciji i divinaciji.

Anđeoske kartice su vježba sinkroniciteta i usklađivanje s energijama Neba, pomažu da u svom duhu prizovete pozitivno raspoloženje, pozitivan stav i vjeru u dobro te na taj način, po zakonu privlačnosti, privučete pozitivne događaje u svoj život.

Anđeoske kartice osmišljene su za usklađivanje s anđeoskim energijama i unošenje božanskog mira i sklada u naš život. Kartice djeluju na više načina i razina – slikom, bojom, porukom, osobinom i kvalitetom anđela koji se ukazao.

Anđeoska poruka dana

Izvlačiti svako jutro jednu karticu za anđeosku poruku dana jedan je od najboljih načina da se upoznate s karticama, anđelima i uvedete ih u svoj život. To je najjednostavniji i ujedno najrašireniji način rada s anđeoskim karticama. Poruka s kartice voditi će vas tijekom cijelog dana, a anđeo će biti uz vas.

Save

Leave a Reply