Iscjeljivanje_

Home / Angel's Blog / Iscjeljivanje_

Prirodno stanje svakog čovjeka je zdravlje. Kao i zadovoljstvo, sreća i ispunjenost na svim razinama – fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj. Nedostatak zadovoljstva na bilo kojoj razini stvara neravnotežu u našem tijelu. Uzrok može biti bilo koja negativna emocija – tuga, strah, ljubomora, ali i pretjerani pritisak na poslu ili u obitelji, nezadovoljstvo sobom ili okolinom, osjećaj neispunjenosti, besmislenosti i slično.Ukoliko negativan osjećaj ili utjecaj potraje duže vrijeme u tijelu se javlja bolest.Za iscjeljenje je potrebno opustiti i umiriti tijelo, emocije, um i duh.

Metoda «Dodir anđela» je kombinacija polaganja ruku, molitve anđelima, usklađenja energije svih energetskih centara i eteričnih tijela. Kada se tijelo napuni božanskom anđeoskom energijom, ponovo uspostavlja ravnotežu i osobi vraća prirodni sklad.

Tijelo prepoznaje anđeosku energiju kao svoje prirodno stanje, osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva donosi iscjeljenje, a bolest se povlači i nestaje.

Ovu tehniku možemo primjeniti i prije no što se bolest pojavi – ako smo premoreni, iscrpljeni, smanjen nam je imunitet, ili se jednostavno ne osjećamo dobro.

Anđeoska energija pomaže i unosi svjetlost u naše živote kad izgubimo dragu osobu, ako je pred nama brakorazvodna parnica, ako ne možemoISCJELJIVANJE preboljeti izgubljenu ljubav, ako smo izgubili vjeru u ljude ili u život…

U kakvoj se god teškoj situaciji nalazili ili kako god se osjećali, dodir anđela sigurno će u vaš život donijeti novi vjetar, božansku snagu i pozitivnu promjenu.

Trebamo samo poželjeti biti ponovo zdravi i sretni. Anđeli čekaju naš znak da nas dodirnu svojim čarobnim krilom, donesu iscjeljenje i vrate nam radost…

Leave a Reply